Meno di 31

MAP auditorium

Architecture & Fotomuzeum

Museum of Ethnography

400sqm library

Children's pavilion

All eyes on Ås

at OMA

2 entities, 2 landscapes

The wood in the middle

A scale to the sky

Living the fence

Aquatic courtyard

Rome, search for habitat

Urban yurts

Rome & housing demand

S. Francesco belvedere

Potato.radish.salad.mustard.onion

Menabò

previous/ next
Living the fence (Muhura, Rwanda)

January ‘11
Proposal for a mixed program building
client: Private
program: community’s centre

www.afasiaarq.blogspot.com

www.arquitecturabeta.com

< > next project
"The project is located in Muhura on the hill’s ridge line. Following the church, the school and the hospital, the project should be able to establish a new idea of community. The program conceives essential services as stationery, pharmacy, bread oven, polyvalent room, with the special cathartic power of a relational space where exchange of experiences is allowed and advocated. For the fact of being in a vast territory of an endless succession of green hills, it is important to define a place, to circumscribe a space that brings back a human scale and that people can grab, reaching a sense of domesticity and everyday life."